Uw huisje / chalet voordelig en zorgeloos verhuren via ons

Geen torenhoge commissies maar een vast bedrag per jaar!

Heeft u een chalet of vakantiehuis in Oostenrijk dat u wilt gaan verhuren? Via chalethurenoostenrijk.nl biedt u uw vakantiewoning of meerdere vakantiewoningen eenvoudig en doeltreffend aan. Of het nu een chalet of huisje voor de wintersport is of een appartement voor de zomervakantie in de bergen, wij vinden graag die klant voor u die uw appartement of chalet wil huren. Via een simpel chalet administratie paneel kunt u uw vakantiewoning op onze site installeren en aanbieden. U houdt alle gegevens zelf goed bij. Dat kan eenvoudig middels een iCal kalender.

Wij werken tegenwoordig met een vast tarief per jaar, dit blijkt voor de verhuurder (u) het voordeligst, zo maken wij het interessant en houden we ons staande tegen de grote (dure) sites.

Stuurt u gerust een email of belt u ons gewoon even op om een en ander rustig en vrijblijvend te overleggen.
info@chalenthurenoostenrijk.nl.
+31 (0)653231216

Wie weet een chalet in Oostenrijk te huur

Weet u een chalet te huur in Oostenrijk? Of weet u in Oostenrijk een appartement of een huisje te huur en denkt u dat de eigenaren graag via ons willen verhuren? Laat het ons dan weten of stuur de eigenaren een email van deze site toe. Wij zullen dan contact met de eigenaar van het wintersport chalet opnemen.

Als huiseigenaar met een overeenkomst kunt u op onderstaand paneel drukken / klikken om in te loggen en aan de slag te gaan. Hier kunt u de prijzen van het chalet of de foto's aanpassen en uw reserveringen beheren.

Laat hier uw gegevens achter

Informatie over verhuur en kosten
Start een proefperiode!